La formació, una eina clau per la promoció de les persones participants de Càritas

INICI D’UN CURS D’ATENCIÓ A PERSONES GRANS
Fa més de 10 anys que Càritas Arxiprestal de Vic realitza el curs Atenció a les persones grans en domicili, acompanyant a aquelles persones que estan en processos de recerca de feina i que tenen interès per treballar en aquest sector. Al curs s’imparteix una formació teòrica i pràctica amb formadors especialitzats i experts en la matèria, per tal que puguin obtenir les competències necessàries per a trobar un lloc de treball.
Des de Càritas volem donar resposta en un sector laboral en creixement.
Segons estudis publicats per IDESCAT i pel Projecte de salut comunitària de Vic, augmenta el número de persones de més de 80 anys que viuen soles a la ciutat; Per aquest motiu queda evidenciada la necessitat en el territori. És per això, que el passat 15 de març es va iniciar el Curs Atén i Cuida: Atenció a les persones grans en domicili 2021 subvencionat per INDITEX amb 12 alumnes i amb un total de 179 hores teòrica practiques.

CLAUSURA D’UN CURS DE CUINA

El proper dia 25 de març es farà l’entrega de diplomes del curs d’ajudant de cuina que s’ha realitzat els mesos de febrer i març de 2021.

Aquest curs s’ha realitzat conjuntament Càritas Arxiprestal de Vic i la Cooperativa la Fera Ferotge dins del Programa Singulars – Projecte GEA subvencionat pel SOC.


Comparteix.