Intermediació laboral

El servei d’intermediació laboral és el que fa possible l’enllaç entre la persona que busca feina i l’empresa o l’ocupador, a través d’una demanda laboral que es rep a Càritas. S’ofereix orientació i acompanyament tant a les persones demandants de feina, com a les empreses o als particulars que ofereixen treball, especialment del sector domèstic.


Càritas Arxiprestal de Vic està autoritzada pel Servei d’Ocupació de Catalunya per actuar com Agència de Col·locació,amb el número 0900000229. Aquesta acreditació permet dur a terme les tasques d’Intermediació Laboral, oferint un servei gratuït tant a les empreses com a les persones desocupades, sota els principis d’igualtat d’oportunitats, efectivitat i qualitat.


Des de Càritas es realitza prospecció a empreses, entitats i institucions per promoure les col•laboracions en contractacions o pràctiques formatives, vinculades a accions d’aprenentatge.

El treball a la llar 


Imatge treball a la llar

 

 

 

 

Càritas, mitjançant el programa Avancem, ofereix un servei gratuït d’assessorament, d’acompanyament a les famílies i de preselecció de professionals.