Feu un donatiu

Podeu donar suport a la tasca que realitza Càritas Arxiprestal de Vic fent un donatiu de forma segura de tres maneres:

 

1. Mitjançant TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA als comptes:

  • CAIXABANK   ES07 2100 0007 8402 0037 6548

  • BBVA   ES28 0182 3507 4002 0856 4332

 

(Si us plau, un cop feta la transferència, per poder-vos fer arribar el certificat de desgravament fiscal, envieu-nos el duplicat de la fulla d’ingressos bancaris amb les vostres dades personals, presencialment o per correu postal a Càritas Arxiprestal de Vic -C. St. Just 3, 08500 Vic-, o per correu electrònic a caritas@caritasarxiprestalvic.cat . Gràcies!)

 

2. Podeu fer una transferència de forma puntual, amb el vostre telèfon mòbil, per BIZUM amb el codi 02382

 

3. O mitjançant la vostra targeta de crèdit, per la plataforma PAY-PAL, omplint el següent formulari:

El vostre nom i cognom

El vostre email

El vostre telèfon

 Afegiu-me a la vostra llista de correu

 Vull romandre anònim

Donació via Paypal
Aquest enllaç us portarà a la pàgina de Paypal des d'on realitzar la donació a través de targeta de crèdit/dèbit o compte Paypal .

Al camp "Precio por artículo" definiu l'import de la donació que voleu realitzar.

 

 El vostre donatiu pot comportar una desgravació fiscal important: ho podeu consultar clicant AQUÍ


De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l’informem que les dades personals consignades en aquest document són incorporades en fitxers titularitat de Càritas Diocesana de Vic amb la finalitat de gestionar els serveis que ofereix aquesta entitat.
El sotasignant autoritza de forma expressa el tractament d’aquestes dades, així com futures dades que pugui facilitar-nos per a la correcta prestació del servei, incloses dades especialment sensibles (com informació sanitària d’interès). Càritas Diocesana de Vic es compromet a tractar aquestes dades amb la màxima reserva i confidencialitat.
Així mateix, el sotasignant autoritza a que les dades puguin ser conservades per gestionar adequadament ulteriors encàrrecs que pugui realitzar-nos.
En cas d’autoritzar-nos, les seves dades podran ésser també utilitzades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les nostres activitats i serveis que puguin resultar del seu interès. (*)
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a Càritas Diocesana de Vic . Ref. Protecció de dades, C/ Torras i Bages, 4. Baixos. Vic 08500o bé per correu electrònic a
(*) Desitjo rebre informacions relacionades amb les activitats i serveis de Càritas Diocesana de Vic.