Fes un donatiu

Podeu donar suport a la tasca que realitza Càritas Diocesana de Vic fent un donatiu de forma segura:

~ Fent una transferència de forma puntual, amb el vostre telèfon mòbil, per BIZUM amb el codi 02641

~ Mitjançant TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA al compte:

  • CaixaBank ES26 2100 0288 8102 0023 1741

(Si us plau, un cop feta la transferència, per poder-vos fer arribar el certificat de desgravament fiscal, envieu-nos el duplicat de la fulla d’ingressos bancaris amb les vostres dades personals, presencialment o per correu postal a Càritas Diocesana de Vic -C. Torras i Bages, 4 -08500 Vic-, o per correu electrònic a  Gràcies!)

~ O amb la vostra targeta de crèdit, per la plataforma PAY-PAL, omplint el següent formulari:

Informació de la donació

Vull fer una donació de:

€200 €100 €50 €20 €10

Altre import:

Vull que aquesta donació es repeteixi automàticament cada mes

Informació personal

Afegiu-me a la vostra llista de correu

Vull romandre anònim.

Donor Address

I am a UK taxpayer and my gift qualifies for Gift Aid.

 

Informació Fiscal

 


De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) l’informem que les dades personals consignades en aquest document són incorporades en fitxers titularitat de Càritas Diocesana de Vic amb la finalitat de gestionar els serveis que ofereix aquesta entitat.
El sotasignant autoritza de forma expressa el tractament d’aquestes dades, així com futures dades que pugui facilitar-nos per a la correcta prestació del servei, incloses dades especialment sensibles (com informació sanitària d’interès). Càritas Diocesana de Vic es compromet a tractar aquestes dades amb la màxima reserva i confidencialitat.
Així mateix, el sotasignant autoritza a que les dades puguin ser conservades per gestionar adequadament ulteriors encàrrecs que pugui realitzar-nos.
En cas d’autoritzar-nos, les seves dades podran ésser també utilitzades per a l’enviament d’informacions relacionades amb les nostres activitats i serveis que puguin resultar del seu interès. (*)
Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant comunicació escrita a Càritas Diocesana de Vic . Ref. Protecció de dades, C/ Torras i Bages, 4. Baixos. Vic 08500o bé per correu electrònic a
(*) Desitjo rebre informacions relacionades amb les activitats i serveis de Càritas Diocesana de Vic.