Entitats amb cor

 

Càritas Arxiprestal de Vic porta a terme diferents programes per atendre les persones més necessitades de la societat.

La lluita contra la pobresa implica a tothom, també, al teixit empresarial i a les institucions.

La finalitat del projecte “Entitats amb Cor” és sensibilitzar el sector empresarial i les institucions per tal de cercar vies de col·laboració, i implicar-los en la tasca que fa Càritas.

Les empreses i les entitats tenen l’oportunitat i la responsabilitat de contribuir al progrés social

Empreses amb cor

Actualment ja hi ha un bon nombre d’empreses i institucions compromeses amb la responsabilitat social corporativa, disposades a col·laborar en els programes que impulsa Càritas, però encara queda un llarg camí per recórrer.

Busquem vincles i relacions estables que desmuntin prejudicis, busquem persones que s’identifiquin amb els valors de Càritas

Des dels equips de voluntaris que formen Entitats amb Cor es copsen les necessitats del territori i s’actua per tal de sensibilitzar i de comprometre les empreses i institucions. Actualment a la nostra diòcesi hi treballen dotze persones voluntàries i tres tècnics a temps parcial.

El projecte s’està duent a terme a la nostra diòcesi des de l’any 2013, i actualment està consolidat a les Càritas arxiprestals d’Anoia-Segarra, Manresa i Vic, i a les parroquials de Torelló. També hi és present a totes les Càritas de Catalunya.